Facebook

new release

Release 24th of May: Tida står stille

The artist Cliff from Northern Norway is back with new and catchy music. With "Tida står stile" (Time stands still), he confirms again his talent both as songwriter, musician and artist.

• Preorder the single on iTunes here • Read more

The BonBons med ny single!
03.02.2014

Etter seieren i den landsomfattende låtkonkurransen Bandwagon i 2012 har ting gått slag i slag for trekløveret i The BonBons. 3.februar er de endelig ute med sin første single, Mama’s Story, en forsmak på deres debutalbum som kommer i mars.

Med frisk og drivende country-pop, har den nordnorske gruppa The BonBons allerede sjarmert publikum fra nord til sør gjennom flere sterke konsert- og festivalopptredener. Derfor valgte de også samarbeidspartnere fra øverste hylle da de skulle spille inn sitt debutalbum.

Den svenske stjerneprodusenten Ollie Olson , som tidligere har tidligere jobbet med artister slik som Kent, Ice-T, Snoop Dogg og Coolio, var ikke sen om å omfavne musikken til The BonBons. Albumet ble spilt inn live på Rock City i Namsos på bare to dager. Resultatet er et sjeldent ærlig og friskt sound.

I singelen Mama’s Story tar The BonBons opp et tema som vel er kjent for de aller fleste, nemlig forventninger til livet. Det er sjelden at ting blir slik man hadde tenkt seg i utgangspunktet.

Medvirkende:
Kine Yvonne Berntsen: vokal, gitar
Julie Alapnes: fele, vokal
Herborg Rundberg: piano, vokal
Ole Jørn Myklebust: trompet
Kjetil Dalland: bass
Tore Bruvoll: banjo
Produsent: Ollie Olson/Ole Jørn Myklebust
Tekst og melodi: The BonBons

Kjøp singlen på iTunes her: