Facebook

new release

Release 24th of May: Tida står stille

The artist Cliff from Northern Norway is back with new and catchy music. With "Tida står stile" (Time stands still), he confirms again his talent both as songwriter, musician and artist.

• Preorder the single on iTunes here • Read more

Marie Vangen med singleslipp 29.januar
17.01.2016

Finito Bacalao Records er stolte over å kunne presentere vårt nye samarbeid med den nordnorske vokalisten Marie Vangen! Den 29.januar kommer hennes første single, Mother Song - den første smakebiten fra hennes kommende EP.

"Det som kommer til å sitte lenge i hukommelsen til publikum er den magiske stemningen som ble skapt der og da [...] Marie Vangen har en utstråling som er sjelden."

Avisa iTromsø, 16.okt 2014. Terningkast 6.

Marie Vangen har en varm og nær stemme, som spenner fra det skjøre til det kraftfulle. Sammen med en unik fortellerevne, og sterke, selvskrevne komposisjoner, gjør dette Marie Vangen til en av de aller mest spennende nordnorske debutantene i 2016.

Den 29. januar slipper hun sin aller første single, Mother Song, på Finito Bacalao Records, før hun møter en fullsatt storsal i Tromsø Kulturhus den 20. februar. Singelen er publikums første møte med Marie Vangens debut-EP, First Four, som lanseres våren 2016.

Mother Song er en nydelig fortelling om styrke til tross for savn, og om morskjærlighet gjennom generasjoner. Fremføringen har en nerve og inderlighet som vitner om at historien er svært personlig.

Når man opplever Marie Vangen på scenen, er det ikke lett å forstå at hun har viet størsteparten av sitt voksne liv til en jusskarriere, både som dommer og som doktorgradsstipendiat i strafferett. Marie Vangens vokal fremstår som nær, engasjerende og direkte, og vi inviteres inn i et varmt og melodisk univers hvor hun har fått med seg et ordentlig stjernelag. Med flere av de mest aktuelle musikerne i Norge i dag, kjent fra blant annet Mari Boine Band, Vamp og Jonas Fjeld Band, gis det hele en delikat og spennende innpakning. Musikken kan bringe assosiasjoner til artister som Kari Bremnes, Sting og Sidsel Endresen, og kjennetegnes av sterke og personlige tekster som er fylt av både humor og dypt alvor.

Medvirkende:
Marie Vangen – vokal
Roger Ludvigsen – gitarer
Ole Jørn Myklebust – trompet
Kjetil Dalland – bass
Erik Halvorsen – tangenter
Espen Høgmo – trommer

Både Mother Song og resten av EP'en er produsert av Jon Marius Aareskjold, en merittert produsent og lydtekniker som blant annet har jobbet med A-Ha og Violet Road.
Besøk Marie Vangens artistside her