Facebook

new release

Release 13th of Oct: Urolig Samba

The band Marit Sandvik & Nova Onda has embraced the Brazilian music and MPB-tradition. Based in the very north of Norway, the six musicians have made their own blend.

• Find it on iTunes here • Read more

Hjerterå med nytt album
09.04.2017

Fredag 23.september kommer Hjerterå med sitt andre album - "Balladen om Jonny og Jeanette". Lørdag 1.oktober er det releasekonsert på Kulturhuset i Tromsø!

Med låter ispedd rock og visesang har Hjerterå allerede fått en trofast fanskare. Nå kommer konseptalbumet «Balladen om Jonny og Jeanette».

I «Balladen om Jonny og Jeanette» bruker Hjerterå Tromsø som bakteppe for å fortelle ei historie om svik og skjebnesvanger kjærlighet. Musikalsk balanserer plata pop, visesang, surferock og folk på en måte som kan gi assosiasjoner til Daniel Romano, Ryan Adams og Håkan Hellström. Hjerterå står imidlertid trygt planta på egne bein i den norske musikkfloraen, noe de befester med denne utgivelsen. Albumslippet markeres med konsert på Kulturhuset i Tromsø, 1. oktober.

Sent i 2012 kom Hjerterå som et friskt pust inn på den norske musikkscenen med singelen Svanesangen, og det påfølgende albumet Nesten Som Dæ (Finito Bacalao Records). Full av overskudd og spilleglede blander Hjerterå rock, pop, visesang, humor og alvor. Bandet består av Johan Aarstein, Tarjei Antonsen, Rikard Toften Holst og Roger Tunheim Jakobsen. Gjennom en rekke opptredener rundt om i landet har Hjerterå etablert seg som en solid og spennende liveband.
Kjøp albumet på iTunes her