Facebook

new release

Release 24th of May: Tida står stille

The artist Cliff from Northern Norway is back with new and catchy music. With "Tida står stile" (Time stands still), he confirms again his talent both as songwriter, musician and artist.

• Preorder the single on iTunes here • Read more

Hjerterå med nytt album
09.04.2017

Fredag 23.september kommer Hjerterå med sitt andre album - "Balladen om Jonny og Jeanette". Lørdag 1.oktober er det releasekonsert på Kulturhuset i Tromsø!

Med låter ispedd rock og visesang har Hjerterå allerede fått en trofast fanskare. Nå kommer konseptalbumet «Balladen om Jonny og Jeanette».

I «Balladen om Jonny og Jeanette» bruker Hjerterå Tromsø som bakteppe for å fortelle ei historie om svik og skjebnesvanger kjærlighet. Musikalsk balanserer plata pop, visesang, surferock og folk på en måte som kan gi assosiasjoner til Daniel Romano, Ryan Adams og Håkan Hellström. Hjerterå står imidlertid trygt planta på egne bein i den norske musikkfloraen, noe de befester med denne utgivelsen. Albumslippet markeres med konsert på Kulturhuset i Tromsø, 1. oktober.

Sent i 2012 kom Hjerterå som et friskt pust inn på den norske musikkscenen med singelen Svanesangen, og det påfølgende albumet Nesten Som Dæ (Finito Bacalao Records). Full av overskudd og spilleglede blander Hjerterå rock, pop, visesang, humor og alvor. Bandet består av Johan Aarstein, Tarjei Antonsen, Rikard Toften Holst og Roger Tunheim Jakobsen. Gjennom en rekke opptredener rundt om i landet har Hjerterå etablert seg som en solid og spennende liveband.
Kjøp albumet på iTunes her