Facebook

new release

Release 24th of May: Tida står stille

The artist Cliff from Northern Norway is back with new and catchy music. With "Tida står stile" (Time stands still), he confirms again his talent both as songwriter, musician and artist.

• Preorder the single on iTunes here • Read more

Marit Sandvik & Nova Onda slipper single!
13.10.2017

Selv om det er langt fra Tromsø til Rio de Janeiro, har Marit Sandvik & Nova Onda omfavnet den brasilianske musikktradisjonen og gjort den til sin egen.13.oktober slipper de sin første single; Urolig Samba.

Kjærligheten til den brasilianske musikken har i mange år vært en drivkraft for Marit Sandvik og Øystein Norvoll, to av de fremste jazzmusikerne i Nord-Norge. Blant annet reiste de Norge rundt med bandet ”Bossa Nordpå” i tidsrommet 1993 – 2005. I årene som fulgte, kom det nye musikere til og det oppstod flere nye prosjekter. Dette har kulminert i bandet Marit Sandvik & Nova Onda som så dagens lys i 2013.

Siden 2013 har de seks musikerne jobbet frem et eget sound, forankret både i jazz og MPB – Música Popular Brasileira. Urolig Samba er den første singelen fra debutalbumet Flor, som har release i 2018.

Det kommende albumet består både av egne låter og arrangementer av kjente brasilianske klassikere. Albumet er spilt inn i Kysten Studio i Tromsø med støtte av Fond For Utøvende Kunstnere. Innspillingen er produsert av Marit Sandvik & Nova Onda, mixet av Are Bredahl Simonsen, og mastret av George Tanderø. Coverart av Geir Alvin Jensen.

Singleslippet følges opp av en releasekonsert på LofotJazz i Svolvær den 20.oktober 2017.

Marit Sandvik & Nova Onda er:
Marit Sandvik – vokal
Øystein Norvoll – gitar
Ola Asdahl Rokkones – saxofon
Eirik Fjelde – tangenter
Morten Steene – bass
Simen Iversen Vangen – trommer og perkusjon

Hør smakebiter fra det kommende albumet her: