Facebook

new release

Release 24th of May: Tida står stille

The artist Cliff from Northern Norway is back with new and catchy music. With "Tida står stile" (Time stands still), he confirms again his talent both as songwriter, musician and artist.

• Preorder the single on iTunes here • Read more

"My Bad" slippes 3.oktober!
02.10.2011

Mandag 3. oktober slipper Heidi Solheim singelen "My Bad" på Finito Bacalao Records! Den vil da bli tilgjengelig for nedlasting via iTunes, til kun kr.9,-.

Det blir en herlig og hektisk uke for Solheim, med konserter i både Narvik og Tromsø. Vi håper nå at såpass mange kjøper singelen i uka som kommer, slik at Heidi når toppen av hitlistene - etter vår mening er det en plass hun hører hjemme.

Heidi Solheim har de siste årene bygd seg opp som soloartist, med sjelfull pop som er både catchy og melodiøs. Den rødhårede jenta har komponert musikk og skrevet tekster siden hun var bare barnet, og resultatet er en tøff, dyp og drivende musikk, med melankolske og personlige tekster. Hennes første album "Found" kommer i januar 2012, produsert av Andreas Mjøs, og singelen "My Bad" som slippes på mandag er en liten smakebit fra dette albumet. Tidligere har hun også sluppet singelen "Come What May".

Heidi Solheim har fått en eventyrlig mottakelse som vokalist i bluesbandet Pristine, og anmeldere så langt sør som Sinsenkrysset har gått bananas med både femmere og seksere. I 2011 har nemlig bygdejenta Heidi Solheim fra Øverbygd i Troms, tatt Oslos og Norges festivalliv med storm. Aftenpostens Svein Andersen trillet en femmer og skrev: “..vokalisten Heidi Solheim har det lille ekstra som skal til"